Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

Problem Z Alarmem

VII alarm

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 ravn102102

ravn102102
  • Nowy
  • 1 postów
  • Skąd:uk
  • Silnik:2.2
  • Wersja:Executive
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2006
  • Nadwozie:a
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 17:59, 19.02.2019

Witam

 

Mam problem z alarmem. Po wymianie akumulatora przestały kluczyki działać także mam zablokowane wszystkie drzwi.

Mogę tylko otworzyć przez klucz , odpalić go lecz alarm jest cały czas aktywny.

 

 

pozdrawiam Rafał

 


  • 0

#2 muzyczka

muzyczka
  • Moderator
  • 2906 postów
  • Skąd:Warszawa , LHR
  • Silnik:k24
  • Wersja:Executive AT
  • KM:strojenie
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:CM2
Reputacja: 31
Super

Napisano 06:18, 23.02.2019

przeczytaj mój #4 post . U Ciebie też to działa


  • 0

#3 Maxell

Maxell
  • Forumowicz
  • 2322 postów
  • Skąd:szkielecczyzna
  • Silnik:2.2
  • Wersja:executive
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2007
  • Nadwozie:CR-V RE6
Reputacja: 7
Neutralna

Napisano 07:25, 23.02.2019

przeczytaj mój #4 post . U Ciebie też to działa

a gdzie ten post? :)


Użytkownik Maxell edytował ten post 07:25, 23.02.2019

  • 0
niektórych uważano za odważnych ponieważ bali się uciekać

#4 Marcinłdz91

Marcinłdz91
  • Nowy
  • 2 postów
  • Skąd:Łódź
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Executive
  • KM:190
  • Paliwo:PB
  • Rok:2003
  • Nadwozie:CL9
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 23:50, 24.02.2019

Witam, panowie ja mam z kolei taki problem że nie spodziewane włącza się alarm w moim CL9.. Zamykam normalnie z centralki alarm się uzbraja i po jakimś tam czasie różnie to jest raz 10 min a raz parę godzin i jeeeebut włącza się alarm ktoś miał taki dziwny przypadek i może coś podpowiedzieć?? Jest to dość słaba sprawa bo dokładnie przed chwilą zaczął wyć a jest godzina 24.. Ktoś? Coś?

Użytkownik Marcinłdz91 edytował ten post 23:51, 24.02.2019

  • 0

#5 Marcinłdz91

Marcinłdz91
  • Nowy
  • 2 postów
  • Skąd:Łódź
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Executive
  • KM:190
  • Paliwo:PB
  • Rok:2003
  • Nadwozie:CL9
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 16:23, 25.02.2019

Ktoś miał taki przypadek?
  • 0

#6 accord giedlaro

accord giedlaro
  • Klubowicz
  • 53 postów
  • Skąd:leżajsk
  • Silnik:R20
  • Wersja:lifestyle+stacja multi+navi
  • KM:156
  • Paliwo:PB
  • Rok:2012
  • Nadwozie:sedan
Reputacja: 4
Neutralna

Napisano 18:48, 25.02.2019

sprawdź wyłącznik pod maską i zamek bagażnika (rozkręć i oczysć zestyki w zamku) jesli to  nie będzie to przewody bagażnik i buda w tym miejscu co się zginają


  • 0

krzysiek






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VII, alarm

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq