Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

Tarcze klocki zaciski VII gen.

VII

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
841 odpowiedzi w tym temacie

#841 flashmaniac

flashmaniac
  • Klubowicz
  • 858 postów
  • Skąd:Ostrołęka
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Executive Manual + Navi + LKAS/CMBS/ACC
  • KM:201
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2008
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 22:16, 10.11.2018

szybciej zużywające się klocki z przodu z prawej strony, w czym rzecz? ktoś podpowie?

 

Miałem tak w VII i VIII gen. Regenerowałem ciągle zacisk prawy i dalej to samo.

W końcu zregenerowałem oba zaciski i problemu już nie ma.

Prawdopodobnie lewy zacisk słabo hamował i cała siła szła na prawy zacisk.

Mogą być też elastyczne wężyki ale u mnie problemem były zaciski.


Użytkownik flashmaniac edytował ten post 22:17, 10.11.2018

  • 0

#842 mickry

mickry
  • Forumowicz
  • 828 postów
  • Skąd:Biłgoraj Kraków
  • Silnik:2.0
  • Wersja:Sport
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2006
  • Nadwozie:sedan
Reputacja: 5
Neutralna

Napisano 06:53, 13.11.2018

Miałem tak w VII i VIII gen. Regenerowałem ciągle zacisk prawy i dalej to samo.
W końcu zregenerowałem oba zaciski i problemu już nie ma.
Prawdopodobnie lewy zacisk słabo hamował i cała siła szła na prawy zacisk.
Mogą być też elastyczne wężyki ale u mnie problemem były zaciski.


dzięki za podpowiedź;)
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VII

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq