Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

Chińska Navi lub CarPC do gen. VII

VII navi chińczyk chińskie navi car PC

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1723 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Polecane/Niepolecane marki i producenci

Marka której używasz/używałeś

Nie możesz zobaczyć wyników tej ankiety dopóki nie oddasz głosu. Proszę zaloguj się i oddaj głos by zobaczyć wyniki.

Marka którą polecasz

Nie możesz zobaczyć wyników tej ankiety dopóki nie oddasz głosu. Proszę zaloguj się i oddaj głos by zobaczyć wyniki.
Głosuj Goście nie mogą oddawać głosów

#1711 dzwonek

dzwonek
  • Klubowicz
  • 35 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Type S
  • KM:190
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Tourer
Reputacja: 2
Neutralna

Napisano 05:38, 10.06.2021

To tak w skrócie. Nie bierz nic co ma 1 gb pamięci RAM. Najlepiej weź wersję z 4gb to przy kilku aplikacjach włączonych nie będziesz się denerwował że radio zamula. Osobiście mam Seicane 4gb i jak dla mnie jest ok. Zdarza mu się też czasami zamulić ale to bardzo krótko.( ponoć mocno zamula radio launcher agama). Ostatnio było blisko wyrzucenia bo nie chciała się klimatyzacją załączać i myślałem że to wina radia ale jednak nie. (Przeprosiłem je). A pozostałe rzeczy w tych radiach to raczej to samo albo jakaś różnica niezauważalna.

Użytkownik dzwonek edytował ten post 05:38, 10.06.2021

  • 0

#1712 Davido_

Davido_
  • Nowy
  • 4 postów
  • Skąd:Gdynia
  • Silnik:2.0
  • Wersja:Type R
  • KM:230
  • Paliwo:PB
  • Rok:2007
  • Nadwozie:Fn2
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 18:20, 15.06.2021

Przyszedł Junsun v1 pro 2+32. To radio w prezencie dla mojej dziewczyny. Teraz pytanie na co zwrócić uwagę przy podłączeniu, po prostu wpiąć się w fabryczne kostki? Czy pod pss muszę coś przerabiać? Jak wiadomo oem radio pss nie ma końcówek mocy i wychodzi sygnał low input. W chińczyku jest wbudowany jakiś tam wzmacniacz, pytanie czy nic się nie uszkodzi.
  • 0

#1713 woocash

woocash
  • Forumowicz
  • 476 postów
  • Skąd:Tychy
  • Silnik:2,0
  • Wersja:Sport
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2007
  • Nadwozie:sedan
Reputacja: 1
Neutralna

Napisano 08:55, 30.07.2021

Czy używa ktoś jeszcze chińczyka z daszkiem otwieranym nad nawiewami
Ostatnio zauważyłem problem z rejestratorem jazdy i kamerą cofania tzn. brak podglądu z rejestratora i kamery (niekiedy działa ale rzadko i co najważniejsze albo działają obie rzeczy albo żadna)

Wysłane z mojego H8416 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#1714 Goora

Goora
  • Klubowicz
  • 10 postów
  • Skąd:Łódź
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Type-S
  • KM:214
  • Paliwo:PB
  • Rok:2006
  • Nadwozie:CM2
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 17:21, 19.08.2021

Hej. Czy ktoś jest może na bierząco i orientuje się jak wygląda obecnie kwestia cła na takiego Androida z Aliexpress?

 

Mam na oku Junsuna w wersji 4/64 za okolice 1500 PLN z kamerą cofania w zestawie. Dobry wybór/cena?

A może podpowiecie coś lepszego? Z Seicane nie znalazłem podobnego zestawu.


Użytkownik Goora edytował ten post 17:33, 19.08.2021

  • 0

#1715 HarPix

HarPix
  • Nowy
  • 6 postów
  • Skąd:Śląsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:S
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 18:09, 06.09.2021

Witam. Rozwiązał ktoś problem z nawigacją która nie pokazuje temp. Nawiewu? Wszystko działa ale trzeba ustawiać na pamięć. Proszę o pomoc bo nie znalazłem odpowiedzi na forum.
  • 0

#1716 przemkowal

przemkowal
  • Moderator
  • 8230 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Silnik:2,2
  • Wersja:Tourer
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2005
  • Nadwozie:CN2
Reputacja: 86
Wzorowa

Napisano 16:10, 07.09.2021

Witam. Rozwiązał ktoś problem z nawigacją która nie pokazuje temp. Nawiewu? Wszystko działa ale trzeba ustawiać na pamięć. Proszę o pomoc bo nie znalazłem odpowiedzi na forum.

Masz na myśli nie wyświetlanie na panelu? Panel działa czy przygasa i nic nie widać na nim.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#1717 HarPix

HarPix
  • Nowy
  • 6 postów
  • Skąd:Śląsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:S
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 20:14, 07.09.2021

Nic nie wyświetla się na panelu ale nawiewy działają normalnie.
  • 0

#1718 przemkowal

przemkowal
  • Moderator
  • 8230 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Silnik:2,2
  • Wersja:Tourer
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2005
  • Nadwozie:CN2
Reputacja: 86
Wzorowa

Napisano 20:46, 07.09.2021

Przelutuj styki wyświetlacza jak nawet stacji radiowych nie wyświetla.

Temat jest na forum. W moim temacie też nawet fotki o co chodzi.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#1719 HarPix

HarPix
  • Nowy
  • 6 postów
  • Skąd:Śląsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:S
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 21:02, 07.09.2021

Wyświetla wszystko poza sterowaniem nawiewami/klimą. Wszystko było zamontowane jak kupiłem samochód. Myślałem że jest to do ustawienia gdzieś bez ingerencji
  • 0

#1720 przemkowal

przemkowal
  • Moderator
  • 8230 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Silnik:2,2
  • Wersja:Tourer
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2005
  • Nadwozie:CN2
Reputacja: 86
Wzorowa

Napisano 08:48, 08.09.2021

Szukaj czujnika temperatury bo to coś on pewnie nawala

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
  • 0

#1721 dzwonek

dzwonek
  • Klubowicz
  • 35 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Type S
  • KM:190
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Tourer
Reputacja: 2
Neutralna

Napisano 09:07, 08.09.2021

Kolego masz podłączone wszystko w radiu ? Czy masz ustawiony właściwy CAN ? Poczytaj ten temat cały a może znajdziesz rozwiązywanie Twojego problemu.
  • 0

#1722 HarPix

HarPix
  • Nowy
  • 6 postów
  • Skąd:Śląsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:S
  • KM:155
  • Paliwo:PB
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 17:24, 08.09.2021

Witam! Kupiłem na Aliexpress radio dedykowane do hondy. Zainstalowałem i wszystko działa ok oprócz panelu klimatyzacji. Mianowicie nie wyświetla się panel, który mówi o ustawieniach temperatury mam nagrany filmik. Radio steruje klimą tylko nie wyświetla się ten panel z pomarańczowymi symbolami i ustawianą temperaturą. Czy miał ktoś z tym problem. Postaram się wrzucić film.


Rozwiązałeś ten problem? Bo mam u siebie identycznie.
  • 0

#1723 Ślepak

Ślepak
  • Administrator
  • 4959 postów
  • Skąd:Gdynia\Westfalia
  • Silnik:R18
  • Wersja:Lifestyle
  • KM:153
  • Paliwo:PB
  • Rok:2015
  • Nadwozie:FK2 Tourer
Reputacja: 288
Wzorowa

Napisano 18:07, 08.09.2021

Ty czytasz co do Ciebie kolega napisał stronę/post wcześniej? 

Zamiast klepać posty to lepiej wyjdzie przeczytać ten temat cały. 


  • 0

VI QP F23

VI QP J30

VII N22

IX FK2 Tourer R18Z4

 

:arrow:

Ślepy "Białas" FK2:

http://www.accordklu...le-biała-perła/

 

 

:arrow:

Katalog doboru OEM części :

http://www.accordklu...i-innych-marek/

 

 


#1724 Blachonix

Blachonix
  • Moderator
  • 266 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:CL7 (Comfort-Limited)
  • KM:155 +5
  • Paliwo:PB
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 9
Neutralna

Napisano 20:56, 14.09.2021

Rozwiązałeś ten problem? Bo mam u siebie identycznie.

CANBUS należy ustawić na prawidłowy, zły typ jest najczęstszą przyczyną braku info na ekranie. W tym celu kontaktujemy się ze sprzedawcą bądź czytamy temat od dechy do dechy bo każdy model ma inaczej.

Istnieje też grupa FB na której wszystkie te problemy zostały rozpoznane.


  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VII, navi, chińczyk, chińskie navi, car PC

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq