Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

[VI] BŁĄD 17 i 41

VI

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Bunia

Bunia
  • Nowy
  • 3 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Silnik:1.8
  • Wersja:ES
  • KM:136
  • Paliwo:LPG
  • Rok:1999
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 18:16, 15.01.2021

Hej,
Trafiło i na mnie niestety. Wracając z pracy zapalił się check, w tym samym momencie przestał działać prędkościomierz, auto przy puszczeniu gazu na 1 biegu lub luzie faluje do 0 i odbija się do normalnych obrotów.
Rano jadąc do pracy stanął mi zacisk, ale odbił przy mocniejszym hamowaniu.
Dodam, że auto jest cały czas pod chmurką i w ostatnie dni dostało dużo śniegu i wody.
Jutro z rana będę chciał reanimować auto bo nie mogę sobie pozwolić na jego brak. Od czego zacząć żeby w ciemno nie pakować się w sondę?
Bezpieczniki? Nie znalazłem podobnego COMBO błędów w jednym momencie jak u mnie.
Auto mam od niedawna, pod maską panuje dosyć duży syf. Auto ostatnio miało mniej mocy do momentu załączenia Vteca.
Tydzień temu były wymienione świece na Boscha, zaczął pracować znacznie ciszej i wtedy zacząłem już odczuwać delikatne spadki mocy. Miały znacznie krótsze „końcówki” niż poprzednie świeczki, cewki sprawne, zawory robione 2kkm temu, auto jeździ na gazie, regulowany 1k temu z kompem (trwało to ponad godzinę bo szarpał przy włączeniu IAB)
Z góry bardzo dziękuje za podpowiedzi.
  • 0





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VI

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq