No chcialbym to zobaczyc jak wyglada . Moim zdaniem polift, powinien mieć w tym pasku w refektorze led . Raz widziałem na forum ,że ktoś oddawał lampy do specjalisty i profesjonalnie robili tam led
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Oczywiście się tutaj z Tobą zgodzę tam powinien być pasek LED a najlepiej fabryczny... wiesz co już raz bawiłem się w modyfikacje lamp jak miałem e46 w coupe polifta i zrobiłem tam ringi, klejone lampy klejone ringi potem po 5 latach padły 3 diody led i były takie dziury, nie moglem się na to patrzeć a rozbierać na nowo lampy klejone itp jest ogrom zabawy, dlatego tez nauczony doświadczeniem nie chce robić tego w mojej hondzie, bo znając ledy po 4-5-6 latach któraś padnie i wtedy będzie kiszka... zobaczę jak wyjdzie z tym ledem od osrama moze cos tam bedzie w dzien widać i będzie akceptowalne do jazdy w dzień. Jeżeli nie pomyśle o dziennych w halogenach, natomiast te Osramowskie dzienne w halogenach mi sie średnio podobają. Dlatego tez jest opcja ze zostawię w 100% fabrycznie i bede jezdził dalej na przeciwmgielnych.