Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

kolejny raz problem z p420

VIII

  • Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 konop85

konop85
  • Forumowicz
  • 64 postów
  • Skąd:Bytom
  • Silnik:2.0
  • Wersja:ES
  • KM:156
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2008
  • Nadwozie:kombi
Reputacja: 2
Neutralna

Napisano 07:00, 05.09.2019

Witam kolejny raz borykam się z tym błędem check engine p420 bład katalizatora. Po raz pierwszy pomogła regulacja zaworów i emulator sondy. Minęło jakieś 6000 tyś km, wyjechałem w porządną trasę ( nie wiem czy to ma coś wspólnego - zalałem gaz na słowacji ) no i się zaczęło - check wyskakuję cyklicznie co 300-500 km.
Instalacja Qbox , wtryski W02. Jakiś czas temu byłem także na przegładzie instalacji po 10000km i regulowali bo twierdzili, że jest uboga mieszanka...
Świece mają jakieś 10 0000 , kabli nie ma są tylko cewki, ale ich jeszcze nie wymieniałem (może to jest przyczyna?!)
Dzisiaj podłączyłem na chwilkę kabel do instalacji żeby sprawdzić jak wyglądają mapy z ciekawości ( nie znam się na tym, ale wydaję mi się, że znów są za wysoko?! - mapa w załączniku)
 

Załączone pliki

  • Załączony plik  mapa.jpg   140,67 KB   12 Ilość pobrań

  • 0

#2 przemkowal

przemkowal
  • Administrator
  • 7413 postów
  • Skąd:Wrocław
  • Silnik:2,2
  • Wersja:Tourer
  • KM:140
  • Paliwo:ON
  • Rok:2005
  • Nadwozie:CN2
Reputacja: 69
Super

Napisano 07:07, 05.09.2019

http://www.accordklu...420#entry882058

 

 

UŻYWAMY WYSZUKIWARKI I KONTYNUUJEMY W ISTNIEJĄCYCH TEMATACH
ZAMYKAM

 


  • 0

Zanim zadasz m pytanie na PW w  sprawie giełdy  przeczytaj dokładnie regulamin tego działu.






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VIII

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq