Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

Luz w układzie napędowym

VIII #accord #viii #

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 pertox

pertox
  • Forumowicz
  • 47 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Silnik:2.2
  • Wersja:Executive
  • KM:208,6 km 428 nm
  • Paliwo:ON
  • Rok:2008
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 2
Neutralna

Napisano 21:46, 10.12.2017

Witajcie, po puszczeniu sprzęgła mam pewien luz w układzie napędowym. Żeby jechać płynnie muszę ostrożnie wysprzęglać (1,2 bieg). Nie mam bicia na pedale sprzęgła ani trzęsienia budą. 

 

Czy są jakieś możliwe inne przyczyny niż dwumas które mogą powodować ten postępujący luz w układzie napędowym. Ew gdzie szukać bo szukajka nie pomaga.

 

 

Oczywiście się do tego przyzwyczaiłem i nie sprawia mi to problemu ale denerwuje mnie jak coś może być lepiej ;)

 


  • 0

Chcesz zobaczyć zadbane autko? Zapraszam do mojej galerii!

 


#2 Bartlomiej

Bartlomiej
  • Forumowicz
  • 166 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Silnik:2.2
  • Wersja:Executive
  • KM:255KM i płaskie 537NM
  • Paliwo:ON
  • Rok:2009
  • Nadwozie:Tourer
Reputacja: 4
Neutralna

Napisano 12:40, 11.12.2017

Sprzęgło z type-s? 


  • 0

W poszukiwaniu mocy...


#3 pertox

pertox
  • Forumowicz
  • 47 postów
  • Skąd:Warszawa
  • Silnik:2.2
  • Wersja:Executive
  • KM:208,6 km 428 nm
  • Paliwo:ON
  • Rok:2008
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 2
Neutralna

Napisano 16:03, 11.12.2017

Sprzęgło z type-s?

Jeszcze nie ;)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
  • 0

Chcesz zobaczyć zadbane autko? Zapraszam do mojej galerii!

 






Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VIII, #accord #viii #

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq