Skocz do zawartości


RODO w HAKP

Zdjęcie

Automatycznie ściemniające się lusterko


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
79 odpowiedzi w tym temacie

#76 Daniello87

Daniello87
  • Forumowicz
  • 50 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:CL7
  • KM:155
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 17:41, 17.01.2020

Forumowicze,
Odświeżam trochę temat ponieważ zamontowałem lusterko sciemniające i teraz mam pytanie. Wszystkie kable mam podłączone i czy lampka przylusterku świeci się cały czas czy tylko podczas uruchomienia wstecznego biegu. Pytam ponieważ u mnie właśnie tylko przy wsteczny się ona pali, normalnie nie. Lusterko może być wadliwe czy kwestia złego podłączenia?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  • 0

#77 ślepak

ślepak
  • Moderator
  • 2866 postów
  • Skąd:Gdynia\Westfalia
  • Silnik:2.2
  • Wersja:EXE
  • KM:151ps/394Nm seria
  • Paliwo:ON
  • Rok:2004
  • Nadwozie:CN1
Reputacja: 121
Super

Napisano 17:47, 17.01.2020

Wszystko zależy jak i pod co podłączyłeś zasilanie. 

 

U siebie mam podłączone pod oświetlenie kabiny(bez wstecznego) czyli sam sobie je włączam i wyłączam. 

Gdy działa lampka pali się na zielono, wyłączone lusterko gaśnie. 


  • 0
-F23A1    CG3   
-J30A1    CG2
-N22A1    CN1           
avatar3130_9.gif

#78 Daniello87

Daniello87
  • Forumowicz
  • 50 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:CL7
  • KM:155
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 18:01, 17.01.2020

Mam wszystko spięte w okolicy pedałów, plus po stacyjce, minus do masy i wsteczny że skrzynki bezpieczników. Nie wiem porostu jak działa u nas takie lusterko ale po prostu dioda mi się zapala tylko przy włączeniu wstecznego biegu.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  • 0

#79 wolek

wolek

    Partner HAKP

  • Administrator
  • 4875 postów
  • Skąd:Wawa
  • Silnik:2.4
  • Wersja:Sport GT
  • KM:190??
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2008
  • Nadwozie:kombiwar
Reputacja: 79
Super

Napisano 18:30, 17.01.2020

wg prawideł po wsadzeniu wstecznego powinno byc rozłączenie fotochroma wlasnie zeby nie sciemniało się.. masz odwrotnie kable podpięte w lustrze 


  • 0

tel. 603 36 sześć sześć 46 lub gg 4490471
regulacja zaworów wymiana oleju regeneracja zacisków wymiana tarcz klocków pomiar bicia tarcz - pomoc przedzakupowa pełna diagnostyka HDS Opinie <<<--- KLik
wszystkie nowe i używane części do Twojej Hondy - zapraszam   

przekładki silników 6 7 i 8 gen


#80 Daniello87

Daniello87
  • Forumowicz
  • 50 postów
  • Skąd:Gdańsk
  • Silnik:2.0
  • Wersja:CL7
  • KM:155
  • Paliwo:LPG
  • Rok:2004
  • Nadwozie:Sedan
Reputacja: 0
Neutralna

Napisano 20:55, 17.01.2020

Wołek, Bardzo dziękuję za sugestie. Jutro podmienie plus ze wstecznym. Jest szansa zatem że lustro sprawne ;)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

IPB Skin By Virteq