Ta od kierowcy niewiele zasłania. Z kolei ta od pasażera zakrywa szczelnie cały wentylator - i ona daje większe wyciszenie.
-
Auto Lutego - Karniak
-
Auto Lutego - Karniak
-
Auto Lutego - Karniak
-
Auto Lutego - Karniak

49 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07:44, 01.03.2021
Napisano 08:57, 01.03.2021
Coś musi dawać jeśli producent dorzuca do tych plastików jeszcze "watę"
Ja swego czasu dokleiłem pod tą watę dodatkową matę GMS
Ja swego czasu dokleiłem pod tą watę dodatkową matę GMS
Napisano 22:40, 01.03.2021
Zainspirowany wątkiem, ponownie zabrałem się za montaż osłony po stronie kierowcy tej której zdj wrzucałem wcześniej. Tym razem misja zakończona sukcesem, wystarczyło odchylić plastik osłonę pod kolumna kierownicy.
Nie odczułem większego wyciszenienia, wydaje mi się że osłona po stronie pasażera lepiej wygłusza a przynajmniej dźwięk wentylatora.
Auto jest rhd dlatego jest inna, sądziłem że będzie tylko lustrzane odbicie do lhd. Nr oem 77320-sde-t00
Nie odczułem większego wyciszenienia, wydaje mi się że osłona po stronie pasażera lepiej wygłusza a przynajmniej dźwięk wentylatora.
Auto jest rhd dlatego jest inna, sądziłem że będzie tylko lustrzane odbicie do lhd. Nr oem 77320-sde-t00
Napisano 23:15, 01.03.2021
... no ale tego nienapisałeś wcześniej, że nie masz gdzie wpiąć zatrzasków z osłony, a każdy myślał, że o tym wiesz

Napisano wczoraj, 23:19
Ja na allegro nie mogłem znaleźć tych osłon. Będę szukał po lokalnych miejscach, gdzie mają części do hond. Wiecie może, kto z okolic Poznania może to mieć?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: VII
![]() Accord VII różnice między przekładniami kierowniczymiNapisany przez Arctos , 02 mar 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
![]() Wykrzyknik ABS VSA kod usterki 84-1Napisany przez wiesiekgraczyk , 02 mar 2021 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() Tuleje wahacza dolnego z VII do Acura TL. Czy będą pasować.Napisany przez rush , 24 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() terekotanie podczas jazdy chyba skrzynia....Napisany przez choody , 23 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
![]() Rozrzad accord vii 2.4. 2003Napisany przez Ericjk , 23 lut 2021 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych